TOTEMY OGÓLNOPOLSKIE

Przed wziêciem udzia³u w konkursie na drewno zapoznaj siê z ulotk± do³. do opakowania b±d¼ skonsultuj siê z totemem lub farmace³t±.

Ogłoszenie

Witamy na Forum TOTEMY INWAZYJNE

Znajdziecie tu du¿o ciekawych informacji o nas samych oraz naszej dzia³alno¶ci.

Ponadto bêdziecie mogli braæ udzia³ w konkursach, lub te¿ sk³adaæ podania na totema wojennego.

Mo¿ecie braæ te¿ udzia³ w dyskusji na temat nowych rozwi±zañ które maj± zostaæ wprowadzone na serverach b±d¼ forach.

Polecam te¿ wszystkim zainteresowanym Dzia³ Drewna w którym bêdziecie mogli znale¶æ du¿o warto¶ciowych rzeczy, lub te¿ po prostu zamówiæ totem client. Zapraszamy! (shout dostêpny jedynie po zalogowaniu!)

awaria

#1 2012-03-31 07:46:54

Tony

TOTEM PRUCHWA

Punktów :   

Totem- przyjaciel na ca³e ¿ycie

Moja mi³o¶æ do totemów i drewna rozpoczê³a siê ju¿ w szkole ¶redniej (konkretnie zawodówce stolarskiej). Poszed³em do tej szko³y z woli wujka, który by³ moim opiekunem. Wtedy kiedy jeszcze niechêtnie odnosi³em siê do tego zawodu (to nie by³o moje marzenie), pozna³em jak wspania³e rzeczy mo¿na robiæ z drewna. Od tej pory nie potrafiê ¿yæ bez tej pracy.

Ostatnio edytowany przez Tony (2012-03-31 07:47:17)

DREWNO JAK BRUDNA £AWKA
DREWNO JAK BRUDNA STRZYKAWKA
DREWNO JAK PRAGNIENIE G£ODU...

Stopka forum

RSS